29. ledna 2021 • 16:00

Sinners postupují do milionového turnaje, v Shadow League jdou do play off

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký den pro české jedničky. Sinners dnes čekaly dva ohromně vyrovnané zápasy, kvalifikace na Snow Sweet Snow a zápas o postup do play off Shadow League. Oba špíly zvládli bez ztráty mapy a jasně si říkají o postavení v nejlepší světové třicítce.



Na Švédy z Lilmix Sinners prostě umí. Jak ve Vulkan Fight Series, tak v European Development Championship nedovolili Sinners svým švédským soupeřům jedinou mapu, tento výkon zopakovali také v rozhodujícím mači Snow Sweet Snow Regionals.

V souboji týmů se skóre 2:2 byli Sinners i vzhledem k posledním vzájemným zápasům favority. Svou roli potvrdili, na obou mapách však šlo o boj do poslední chvíle. 16:13 na Dust II, 16:12 na Vertigu a Sinners tak postupují na hlavní event Snow Sweet Snow 1.

Ve Swiss fázi Snow Sweet Snow 1 se utkají s Dignitas, ENCE či GODSENT. Celkový prize pool turnaje činí 100 tisíc dolarů.

Sinners se dařilo také v Shadow League, kde se Sangal pomstili za prohru z již zmiňovaného Snow Sweet Snow Regionals. Také s Turky si poradil český celek 2:0 a míří do play off SL.

V obou sériích se parádně předvedl Tomáš „oskar“ Šťastný, který si ze čtyř map odnesl skóre 106-72 (+34).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud