28. června 2021 • 14:33

Čtrnáct let se skrýval, nyní streamer Anomaly nechtěně odhalil svou tvář

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ludwig "Anomaly" Lagerstedt je známý pro utajení své identity a masivní opening streamy. Při jednom z posledních opening vysílání ale svou tvář neúmyslně odhalil.



Youtuber a Twitch streamer v jednom plánoval obrovské 24 hodin dlouhé vysílání, ve kterém chtěl otevřít více než 4000 CS:GO beden. Stream je součástí spolupráce se stránkou Skinbaron, která se zabývá obchodováním v CS:GO. Anomaly se ale dopustil chyby při práci s OBS softwarem a na začátku celé akce odhalil svou tvář.

Pro jeho fanouškovskou komunitu se jedná o klíčový okamžik, protože streamer dokázal udržet svůj vzhled v tajnosti dlouhých čtrnáct let. První Youtube video vydal v roce 2007 a i když se na streamech několikrát ukázal, obličej měl vždy něčím zakrytý.

Oficiální Twitch klip vymazal ještě dřív než restartoval celý sponzorovaný stream, fanoušci ale stihli vše zaznamenat a jeho tvář tak nyní nemilosrdně koluje po sociálních sítích.

Anomaly se pyšní dvěma miliony sledujících na Twitchi a třemi miliony na Youtube. Jeho 24-hodinové vysílání sledovalo v jeden moment neuvěřitelných jedenáct tisíc diváků a je pravděpodobné, že díky jeho nechtěnému odhalení nabere na ještě větší popularitě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud