6. ledna 2023 • 17:00

Fnatic rozpustili akademii. Jaká bude budoucnost programu Rising?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Britský esportový gigant Fnatic rozpustil sestavu svého mládežnického projektu Rising. Organizace to uvedla ve své zprávě týkající se změn s nástupem roku 2023. Sebastian "volt" Malos, Mikkel "Maze" Sparvath, Matias "Banjo" Kivistö a Adam "WolfY Andersson si musí najít noe angažmá.



"Jsme na tento program nesmírně hrdí a znovu jsme prokázali, že je úspěšný. Poskytneme vám informace o novinkách, jakmile je budeme mít," napsala organizace Fnatic na svém webu

S koncem hráčů v akademii tak pravděpodobně projekt mladých nadějí bude pokračovat. Juniorka Fnatic patří k těm nejlepším na světě. Letos to jen potvrdila na WePlay Academy League, kterou ovládla a přerušila sérii MOUZ NXT. 

V minulosti se ve Fnatic Rising objevil například Rumun regali, ale třeba i český rifler CaNNiE

Horké zboží na trhu

"Velké poděkování patří WolfYmu, Mazeovi, Voltovi, Banjovi a Peppzorovi za to, že nás tak dobře reprezentovali v minulém roce. Děkujeme všem hráčům, kteří hráli a nyní absolvovali program Rising," uvedl Fnatic.

Z loňské sestavy už našel nové angažmá Švéd Peppe "Peppzor" Borak, který v prosinci posílil řady EYEBALLERS. Po úspěchu ve zmíněné WePlay lize se dá očekávat, že zbytek původní skvadry si nové týmy najdou velmi rychle. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud