4. srpna 2022 • 12:10

Valve: Patch 7.32 vyjde těsně před startem regionálních kvalifikací na The International 2022

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kromě toho 13. srpna bude zahájen prodej vstupenek na multimiliónovou akci The International 2022. Dvoudenní lístek na finále dotařského turnaje roku vás přijde na 498 singapurských dolarů, což v přepočtu na naše dělá přibližně 9000 Kč.



Dnes v noci společnost Valve oficiálně oznámila přibližný termín vydání nového herního patche. Update 7.32 by měl vyjít těsně před začátkem regionálních kvalifikací na prestižní turnaj The International 2022. Samotné kvaldy začínají třetího a končí osmnáctého září.

Taky prostřednictvím oficiálního Dota 2 blogu jsme se konečně dozvěděli datum zahájení prodeje vstupenek na singapurský The International 13.8.2022 (4:00 CET). Neváhejte a pospěšte si, jelikož maximální počet prodanýchl lupenů na jednu osobu nesmí přesáhnout pět kusů.

Ti, kteří žijí v Singapuru mají nespornou výhodu a dostanou na výběr mezi doručením vstupenek na adresu a osobním vyzvednutím. Všichni ostatní zájemci mají smůlu a budou si muset vstupenky vyzvednout osobně.

Také nesmíme zapomenout na soutěž Fantasy týmů, která je zpět a kde si zúčastnění hráči dostanou možnost sestavit si vlastní sestavu nejlepších hráčů představených na probíhajícím arlingtonském Major šampionátu. Ti, kteří získají dostatek bodů, si odnesou pěknou letní Vzpomínkovou truhlu!

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Dota 2

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud