28. září 2022 • 12:35

IceFrog vydává nový patch. Verze 7.32c oslabuje Marci a Faceless Voida

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těsně před začátkem Last Chance kvalifikací na The International 2022 vychazí nový update od Valve. Velikost patche se pohybuje kolem 120 MB a přináší s sebou balanční změny u hrdinů a neutrálních předmětů a fixy drobných bugů.



Nejnovější Dota 2 záplata je tu. Ta klasicky přináší jako vždy čerstvé změny u hrdinů, herních předmětů a neutrálních creepů. Kromě toho američtí vývojáři opravili řadu nejasností a drobných chyb.

Ve verzi 7.32c výrazně oslabily Faceless Voida, Marci, Batridera a Visage. Naopak zřetelného zesílení se konečně dočkali hrdinové: Silencer, Slardar, Venomancer a Meepo, tedy podle nás. Co se týče in-game předmětů, tak nejcitelnější nerf dostal oblíbený Refresher Orb.

Nyní Refresher Orb má společný cooldown s Refresher Shard, který padá za zabití největšího a nejsilnějšího neutrálního creepa ve hře - Roshana a taky se jeho reload už nevztahuje na backpack. Nově oba dva předměty se nenabijí, když se nachází v inventáři.

7.32c: Největší nárůst winratu od vydání patche zaznamenal SilencerFoto Sazka

Za necelých 24 hodin od vydání patche se Silencer dostal na první místo ve winratu v hodnocených hrách. Oproti minulým verzím si mlnčenlivý hrdina polepšil o téměř 4% a jeho winrate činí 56% (55,79%). Těsně za nim najdeme Rikiho s 54,63% winratem.

Dota Patch Notes - 7.32c

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Dota 2

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud