František Suchan
24. září 2013 • 14:23

Nevěřte včelám, sázejte na vosy. Kdo z vás má v týmu Treilleho?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak schválně, kdo z vás po pátečním hattricku a asistenci nacpal do nedělní sestavy kladenského Sachu Treilleho, i když do té doby si ho občas pletl s jeho bratrem Yorickem? Bylo vás spousta, že? No, a galský válečník vyšel v Pardubicích stejně jako celý kladenský tým naprázdno.



Ukázkový příklad toho, jak lze ve Fantasy snadno podlehnout dojmu povedeného zápasu. Jestli zrovna Treillemu věříte, pak O. K. Během ročníku vám jistě udělá ještě pořádnou radost.

Ale jestli členy svého mužstva vybíráte jen pod dojmem posledního výkonu, párkrát vám to možná vyjde, časem však narazíte. Včely, které bodnou a skonají, se totiž nemůžou rovnat vytrvalým vosám…

No jo, dělám tady chytráka a sám jsem už za ta čtyři kola stihnul prokaučovat takových jmen. Vždyť Jakub Koreis, na kterého spoléhám od začátku ligy, přece nemůže na širokém vítkovickém ledě nasbírat tolik hitů a bodově se spíš prosadí v urputnějších zápasech, že ano?! Šup tedy radši do akce s evidentně nažhaveným Martinem Zaťovičem… Sorry, Jakube. Nezapírám, ten gól a 17 fantasy bodů, o které jsem přišel, mě fakt štvou.

Zároveň jsem si v neděli drbal hlavu, že Tomáše Pospíšila (2+2 proti Spartě) jsem tam měl loupnout namísto Tomáše Divíška, jak jsem dlouho uvažoval. Pro dnešek už ho tedy mám. Ale ne, že bych mu to přál, ovšem skeptická část mého manažerského já tuší, že tentokrát vyjde naprázdno. Že z něj bude další včela. Jenže nezkuste to s ním, že ano.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud