23. května 2014 • 17:44

FANTASY EXTRALIGA: Výherce play off vyrazil na MS do Běloruska

Autor: iSport.cz, fan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sám reprezentuje Českou republiku ve stolním tenise. Tentokrát se však jako úspěšný soutěžící vypravil za odměnu fandit národnímu týmu na hokejové mistrovství světa v Bělorusku. Jmenuje se Jiří Vráblík a tuhle cenu dostal jako vítěz play off Fantasy extraligy, oficiální soutěže hokejových fanoušků.



"Už v základní části jsem skončil jedenáctý. Hned na začátku play off jsem všem utekl, protože jsem začal Čajánka dávat dřív než ostatní. Udělal jsem si náskok, pak už jsem to jen tak držel," vyprávěl Vráblík přímo v Minsku v rozhovoru s redaktorem deníku Sport. "Hokej prožívám hodně, díky Fantasy jsem to ale prožíval ještě víc. Manželka mi nadávala, že se pořád koukám do počítače a sleduju statistiky."

Díky výhře hlavní ceny v play off Fantasy extraligy, kterou byl zájezd pro dvě osoby na MS v Bělorusku, se to však vyplatilo. "Teď už mi nadávat nemůže, naopak mi říkala, že musím pokračovat," smál se Vráblík. "Už se těším na příští rok. Dostat se takhle na mistrovství světa je úžasná věc. Musím začít promýšlet příští sezonu, abych zase vyhrál."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud