9. srpna 2021 • 04:40

Kolotoč v Plzni: Petržela fintu neslavil, aktivní palič. Co červená?

Vstoupit do diskuse
6
  • Video se připravuje ...

    Viktoria Plzeň počtvrté v sezoně zvítězila 2:1, stejně jako v minulém kole FORTUNA:LIGY otáčela výsledek z 0:1. Proti Slovácku pomohlo domácímu favoritovi vyloučení stopera Stanislava Hoffmana a více jak poločas trvající přesilovka. Co ještě Viktoria ve třetím ligovém kole zvládla? A jednalo se o správné vyloučení?

  • Petržela se vrátil, asistenci neslavil

    V 38letech neztrácí na rychlosti ani na fotbalovém kumštu. Milan Petržela na pravé straně parádně přelstil zkoprnělé plzeňské obránce, naservíroval balon pro volného Jurečku a Slovácko vedlo. Zkušený křídelník, jeden z nejlepších hráčů hostí, vedoucí branku proti bývalému týmu, kde prožil nejlepší léta kariéry, z respektu ani neslavil. A když šel ve druhém poločase z placu, vyprovázel ho potlesk slušně zaplněné Doosan Areny.

    Plzeň - Slovácko: Petržela se prohnal přes Faltu, Jurečka dorazil do sítě! 1:0 pro hosty
    Video se připravuje ...

  • Umění obratu 2.1

    Čtyři výhry plzeňské Viktorie v rozjeté sezoně mají skóre 2:1. Západočeši navíc utkání se Slováckem otáčeli stejně jako předchozí víkend na Bohemians. Bílkově družině se obrat povedl, zapsala třetí ligové vítězství a naladila se na čtvrteční odvetu 3. předkola Konferenční ligy. Tam půjde do tuhého, Západočeši proti TSN potřebují dohnat ztrátu 2:4 z úvodního duelu ve Walesu.

    Bílek: Mosquera to potřeboval, gól ho posune v sebevědomí
    Video se připravuje ...

  • Aktivní palič Šulc

    Na hřišti si ho okamžitě všimnete. Dvacetiletý blonďák znovu odtáhl spousty plzeňských ofenzivních akcí. Má švih, snaží se valit přímočaře na bránu, v rychlosti, s výborným vedením míče. Jenže co dokáže spálit... Kdyby proti Slovácku slavil hattrick, nikdo by se nedivil a západočeští fanoušci by opěvovali svého hrdinu - mladého talentovaného odchovance. „Bylo mi ho líto, je vidět, že si to hodně bere,“ připustil jeho zkušenější spoluhráč Milan Havel.

    Plzeň - Slovácko: Opět Šulcova tutovka! Nguyen ho skvěle zastavil
    Video se připravuje ...

  • Červená pro Slovácko? Zřejmě správné rozhodnutí

    Plzni šla na ruku situace ze 44. minuty. V souboji ve středu hřiště trefil Stanislav Hofmann podrážkou kopačky pravé stehno Adriela Ba Louy. V reálu Pavel Julínek tasil žluté napomenutí. Kolega u videa Petr Hocek však měl na věc jiný názor a hlavní sudí svůj původní verdikt po zhlédnutí záznamu upravil – červená karta! „Za mě vyloučení přísné, ale nesouvisí s naším výkonem. Vyloučení jen pramenilo z toho, jak jsme hráli špatně,“ nevymlouval se Svědík. Je pravdou, že úder do nohy záložníka z Pobřeží Slonoviny nebyl veden ve velké intenzitě, jenže komise rozhodčích Radka Příhody si dala za úkol vymýtit takové zákroky z české ligy. V tomto kontextu šlo zřejmě o správné rozhodnutí.

    Plzeň - Slovácko: Hofmann trefil podrážkou Ba Louovo stehno a po zásahu VAR je vyloučen
    Video se připravuje ...

  • Marné hledání nového Limberského

    Trenér Bílek výrazně protočil sestavu, oproti duelu ve Walesu proti TNS udělal na Slovácko masivních šest změn. Zamíchání se sestavou pomohlo, nicméně levý kraj drhnul. Šimon Falta, kterého kouč vyslal na levé křídlo, se nechal lacině obejít Milanem Petrželou před inkasovaným gólem a odehrál špatné utkání. Jhon Mosquera, tentokrát na beku, nakonec zápas rozhodl, nicméně i v jeho výkonu byly značné rezervy. Hledání nového Davida Limberského, jenž v Plzni léta šéfoval dění na levé straně hřiště, dál pokračuje.

    Plzeň - Slovácko: Hrad(b)iště padlo! Mosquera po rohu v závěru otočil na 2:1!
    Video se připravuje ...

  • Plzeňský záložník Pavel Bucha se snaží prosadit v utkání proti Slovácku
    Plzeňský záložník Pavel Bucha se snaží prosadit v utkání proti Slovácku

Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud