29. dubna 2022 • 16:14

Votroci další senzaci nezpůsobí, šlágr ovládne Slavia, míní experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitva o mistrovský titul v neděli pozná zásadní nápovědu, kdo může pomýšlet na korunu pro vládce českého fotbalu. V Edenu se totiž hraje šlágr skupiny o titul mezi druhou Slavií a vedoucí Plzní. „Na vítězství Slavie s kurzem 1,66:1 přijala Chance 92 % náběrů,“ naznačuje, jak by mohl duel dopadnout Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Už v sobotu pak Sparta přivítá na Letné Votroky z Hradce Králové. Ti minule senzačně porazili Slavii, další překvapení se prý ale podle expertů Chance konat nebude.



Slavia vstoupí do velkého šlágru s Plzní jako kurzový favorit. Očekává se, že tým Jindřicha Trpišovského bude chtít co nejrychleji zbourat obranný val hostů a prosadit se. Sešívaní potřebují nutně vyhrát, aby se po prohře s Hradcem znovu vrátili na první místo tabulky a sázkaři s bookmakery věří, že se jim to podaří. Výhodou pro Pražany bude domácí prostředí, plné hlediště a zkušenosti z těžkých zápasů.

Proti rozjeté Plzni s Jeanem-Davidem Beauguelem to ale určitě nebude procházka růžovou zahradou. „Předchozí vzájemný střet skončil 1:1. Pravděpodobnost remízy i v tomto zápase ohodnotili bookmakeři kurzem 3,79:1 a na tuto příležitost evidujeme 4 % tiketů, stejně jako na výhru Plzně v kurzu 6,29:1,“ dodává Světlíková. Bezbrankové skóre nehrozí. Od souboje nejlepších týmů se očekává minimálně dvougólová nadílka.

Hradec Králové se na závěr sezony dostal do překvapivě dobré formy. Efekt postupu do skupiny o titul je pro něj velkou motivací k tomu, předvést nejlepší výkony a potrápit favority. To se jim v případě Slavie již povedlo, teď je na řadě Sparta. Hradec neprohrál už osm zápasů v řadě, což zaslouží respekt. Většina tipérů si ale myslí, že přišel čas, kdy Votroci padnou.

„Na výhru Sparty s kurzem 1,39:1 sází 98 % lidí, na remízu 4,98:1 a vítězství Hradce Králové v kurzu 8,24:1 jen 1 %. Často se na tiketech objevují také sázky na to, že Sparta vyhraje o gól a že padnou minimálně 3 branky,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud