13. prosince 2008 • 15:17

Zůstane Nedvěd v Juventusu další rok?

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká hvězda Juventusu Pavel Nedvěd si možná ještě o rok prodlouží kariéru. Šestatřicetiletý záložník několikrát naznačil, že po sezoně s fotbalem skončí, podle manželky Ivany je však možné, že s turínském klubem prodlouží smlouvu o další rok.



"Když ho v pondělí po zápase všechno bolí, tak říká, že na konci sezony skončí," řekla manželka držitele Zlatého míče z roku 2003 pro italský Tuttosport. "V úterý ale tvrdí, že si to ještě rozmyslí a ve středu už hledá pero, aby podepsal prodloužení smlouvy," uvedla.

Nedvěd konec kariéry zvažoval již několikrát, pokaždé však s Juventusem o rok prodloužil smlouvu. Před touto sezonou českého záložníka k pokračování přiměl postup "Staré dámy" do Ligy mistrů, protože Nedvěd chtěl, aby ho ve slavné soutěži viděl hrát jeho syn.

O Nedvědově budoucnosti by se mělo rozhodnout v březnu, kdy by měl s klubem začít jednat o možném prodloužení smlouvy. Trenér Claudio Ranieri několikrát zopakoval, že by měl rád bývalého kapitána české reprezentace v týmu i v příští sezoně.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud