29. září 2015 • 20:00

Baroš dal dva góly, pálila Příbram i Olomouc. Dál jde i Jablonec

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

3. KOLO MOL CUPU | Klidný postup do čtvrtého kola MOL Cupu mají za sebou fotbalisté Mladé Boleslavi a Jablonce. Středočeši vyhráli na hřišti Klatov 5:0, když se dvakrát trefil i Milan Baroš, Baumit si také díky dvěma gólům Martina Doležala poradil na půdě Vyšehradu. S přehledem zvítězila i Příbam, která zvítězila v Českých Budějovicích 5:2, dva góly za hosty dal Tomáš Pilík a navázal tak na víkendový hattrick. Za postupem jasně dokráčela i Sigma Olomouc, která přejela Opavu 5:1.



Mladá Boleslav nastoupila s většinou opor a v útoku dostal od začátku šanci bývalý reprezentant Baroš . A potvrdil pověst střelce. Skóre otevřel po Radově centru hlavou stoper Vraštil, ve 14. minutě už udeřil vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem. Baroš dostal do vápna přihrávku, jedním dotykem si míč zpracoval a druhým ho poslal podél gólmana do branky.

Před poločasem ještě zvýšili Chramosta a Zahustel , který využil toho, že se obránce zaměřil na Baroše a Zahustel měl dost času zamířit hlavou. V 74. minutě skóre uzavřel znovu Baroš. Obešel i gólmana a trefil odkrytou branku.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Také Jablonec měl dvougólového střelce. Doležal dostal přednost před Wágnerem a ukázal, že i on umí dávat branky. V 11. minutě nejprve po Teclově přihrávce potrestal ztrátu Vyšehradu uprostřed hřiště. I druhý zásah v úvodu druhé půle následoval po přihrávce Tecla, který nacentroval a Doležal pojistil postup.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Příbram v souboji s exligovými Českými Budějovicemi navázala na vydařený výkon ze sobotního utkání s Jihlavou. A to znovu zásluhou Pilíka. V 15. minutě proměnil penaltu za faul na Štípka, o čtvrthodiny později přihrál Štípkovi na gól a minutu nato si oba role vyměnili a Pilík zvyšoval už na 3:0.

České Budějovice sice po změně stran dvěma rychlými góly Jurdíka a Šimáka zápas zdramatizovaly, ale okamžitou odpověď měl Končal a Příbram uklidnil. Skóre uzavřel Hnaníček, který měl ve vápně dost času na dvě dorážky.

MATCH OVERVIEW LEGACY
29. 9. • 17:00
SK České Budějovice
SK České Budějovice
2:5
ONLINE
29. září
17:00
1. FK Příbram
1. FK Příbram
Góly

Domácí: 52. Jurdík, 56. Šimák

Hosté: 15. Pilík, 29. Štípek, 30. Pilík, 58. Končal, 76. Hnaníček

Sestavy

Domácí: Křížek – Řezáč, Novák, Hric, Lima (36. Dvořák) – Hála (70. Benát) – Pešek, Šimák, Jurdík, Funda – Linhart (46. Bálek).

Hosté: Švenger – Sus, Tregler, Dosoudil, Končal – Hnaníček, Krameš – Štípek, Pilík (77. Suchan), Barák (64. Mareš) – Rezek (80. Hadaščok).

Karty

Domácí: Lima, Funda, Hric

Hosté: Štípek, Hadaščok

Rozhodčí

Pechanec – Pospíšil, Koval

Stadion

Střelecký ostrov

Návštěva

389 diváků

Pět branek nastřílela i Sigma Olomouc, která v druholigové Opavě vyhrála 5:1. Skóre brzy otevřel Rajnoch a do poločasu zvýšil po Faltově přihrávce Malec. Ve druhé půli dvěma zásahy rozhodl Moulis, kterému vždy asistoval Houska. Trefil se i střídající Cana. Opava snížila až v poslední minutě po penaltě Jurečky, který potrestal faul brankáře Reichla.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud