17. září 2015 • 04:30

Horečka před EL? V Plzni bude plno, zbývají placené kanály

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liga mistrů znamená luxusní podívanou s největšími hvězdami v akci. Pro českého fanouška ale nejdůležitější bitvy v pohárové Evropě začínají až dnes. Hned tři tuzemské kluby se budou rvát v základních skupinách Evropské ligy. Plzeň i Liberec začnou na domácím hřišti, Sparta odehraje svůj start v Řecku proti Asterasu Tripolis. Co na české celky čeká?



V Plzni bude tradičně vyprodáno, o lístky prakticky na jakýkoliv druh utkání je ve městě obrovský zájem. Roční pauza od základní skupiny evropských pohárů je znát a vstupenky zmizely takřka okamžitě.

Doosan Aréna bude na utkání s Dinamem Minsk (19:00, ONLINE) vyprodaná. Přes šest tisíc balíčků na všechny tři zápasy základní skupiny získali v předprodeji permanentkáři, dalších 1500 balíčků zmizelo ve volném prodeji.

Partneři UEFA zabrali necelých 1000 vstupenek, partneři a hráči plzeňské Viktorie okolo 2500, zhruba 640 lístků šlo do sektoru hostí pro běloruské příznivce. Zbylé lístky do celkové kapacity Doosan Areny (11 700 míst) mohli fanoušci od úterka kupovat ve volném prodeji.

Nálada v klubu se vylepšila, říká plzeňský trenér Krejčí
Video se připravuje ...

Změna Plzně pod Krejčím? Nedostáváme góly, těší Procházku
Video se připravuje ...

Na pohárový podzim se těší i v Liberci, severočeský klub se utká s portugalskou Bragou (19:00 ONLINE). Úplně vyprodáno U Nisy není (kapacita 9 900 míst), klub den před utkáním registroval až šest tisíc prodaných vstupenek.

"Věříme, že by mohlo přijít více než osm tisíc fanoušků," sdělil tiskový mluvčí Liberce Lukáš Váňa. "Máme zprávy, že by mohl být hodně plný stadion, těšíme se na to," dodal trenér Jindřich Trpišovský.

Sparta začíná svou pouť Evropskou ligou venku, jako první se utká v Řecku s Asterasem Tripolis. Na domácí utkání (začíná 1. října s APOELEM) se zatím prodávaly lístky pouze majitelům permanentek, do volného prodeje pro veřejnost jdou balíčky na všechna domácí střetnutí od 19. září.

Zatímco duel Sparty v Řecku diváci uvidí v přímém přenosu na ČT Sport, zápasy Plzně a Liberce nabízí placené kanály. Na stanicích NOVA Sport 1 a 2 poběží oba duely souběžně od 19:00, hosty v novém studiu budou Vladimír Šmicer a Jozef Chovanec.

Všechny tři zápasy českých týmů v Evropské lize můžete sledovat na iSport.cz ONLINE.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud