18. září 2020 • 14:20

Plzni hrozí v EL Izrael, či Skotsko. Liberci APOEL, nebo tým z Bosny

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekají je boje v 3. předkole. Plzeň vyzve Sönderjyske, Liberec čeká FCSB. Již nyní ale oba čeští zástupci v Evropské lize znají jména možných soupeřů pro play off o postup do základní skupiny. Viktoria se v případě postupu přes Dány utká s lepším z dvojice Hapoel Beer-Sheva (Izrael) – Motherwell (Skotsko). Slovan, pokud uspěje s Rumuny, narazí na vítěze souboje APOEL (Kypr) – Zrinjski (Bosna a Hercegovina). Play off o Evropskou ligu je na programu ve čtvrtek 1. října 2020. Hrát se bude na jeden vítězný zápas bez diváků na stadionu.



Plzeň se po neúspěchu v 2. předkole Ligy mistrů na hřišti Alkmaaru pokusí napravit si chuť na evropské scéně postupem do základní skupiny Evropské ligy. V cestě jí nejprve bude stát dánské Sönderjyske, se kterým se utká o postup do play off ve čtvrtek od 18 hodin.

Pokud uspěje, narazí Viktoria v další fázi na vítěze souboje Hapoel Beer-Sheva (Izrael) – Motherwell (Skotsko). Hrála by na hřišti soupeře.

Duo možných protivníků pro play off už zná také Liberec. Utká se případně s lepším z dvojice APOEL (Kypr) – Zrinjski (Bosna a Hercegovina). Hrál by v domácím prostředí.

Slovan si poradil v 2. předkole s litevským FK Riteriai (5:1). Pokud si budou Severočeši chtít zahrát o základní skupinu, musí nejprve ve čtvrtek od 19 hodin uspět na hřišti FCSB. Rumuni se do 3. předkola dostali díky vítězství v nevídané přestřelce nad srbským celkem Bačka Topola. Duel dospěl za stavu 6:6 do penaltového rozstřelu, v němž byla úspěšnější bývalá Steaua.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE FC Slovan Liberec Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud