1. října 2013 • 11:28

Vrba před odletem do Ruska: Za Limberského máme dvě varianty

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bez Davida Limberského se budou muset obejít fotbalisté Viktorie Plzeň v důležitém střetnutí Ligy mistrů proti CSKA Moskva (středa, 18:00). Klíčový obránce si kvůli prasklině v zadním stehenním svalu nezahraje minimálně šest týdnů. "Je to komplikace," připustil trenér Pavel Vrba před odletem do Ruska.



Videorozhovor s Pavlem Vrbou před odletem Plzně do Ruska
Video se připravuje ...

Jan Kovařík – Radim Řezník. Jeden z nich zaujme pozici levého obránce a nahradí zraněného Davida Limberského. Pro koho se trenér Pavel Vrba rozhodne, to na ruzyňském letišti neprozradil. "Máme tyto varianty. Ale spíš mě zajímá, jestli ti hráči, kteří na tomto místě nastoupí, mají stejnou kvalitu. Uvidíme..." řekl v hloučku novinářů.

Absence Davida Limberského je pro plzeňský tým, který se opíral o jeho výkonnost, značným problémem. "Z devadesáti procent na levém beku hrál neustále on, takže komplikace to je," přitakává Vrba.

Zranění přičítá obrovské zátěži, kterou musel Limberský snášet. "Trošku na to doplácíme," povzdychl si plzeňský kouč. "Hráči odehráli tuším osm zápasů v Lize mistrů, dalších deset v lize. Za dva a půl měsíce odehrát 18 utkání plus ještě někteří v reprezentaci? Je toho hodně," uvědomuje si plzeňský kouč.

Nicméně dodává, že na fotbalovou realitu se nebude vymlouvat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud