10. srpna 2014 • 16:50

Legia vyzývá Celtic: Ukažte čest, pojďte hrát zápas o vše!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Legie Varšava po vyřazení z Ligy mistrů navrhlo Celtiku Glasgow, aby si o účast ve 4. předkole zahráli dodatečné utkání. Polský klub v pátek vypadl ze soutěže kvůli neoprávněnému startu hráče.



UEFA proto zkontumovala odvetu výsledkem 3:0 pro skotský celek, což mu zajistilo postup, i když dvojzápas s Legií prohrál jednoznačně 1:6.


Legia hned v pátek oznámila, že se proti rozhodnutí UEFA odvolá k Mezinárodní sportovní arbitráži. Nyní klub přišel s jiným řešením.

„Zahrajme si ve Varšavě, nebo v Glasgowě a vyřešme tuhle záležitost čestně,“ napsal podle BBC v otevřeném dopise spolumajitel varšavského klubu Dariusz Mioduski. Verdikt UEFA je podle něj hluboce nespravedlivý a proti duchu fair play.

Legia doplatila na neoprávněný start obránce Bartosze Bereszynského, který v odvetě s Celticem odehrál závěrečné čtyři minuty. Skotský klub se na poslední chvíli objevil v osudí při pátečním losu 4. předkola, který mu za soupeře přisoudil Maribor.

Fotbalisté Legie Varšava přišli neskutečným způsobem o postup
Fotbalisté Legie Varšava přišli neskutečným způsobem o postup

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud