16. července 2010 • 20:36

Jarolím: Početní převahu jsme vůbec nezvádli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spokojenější s bodem byli domácí Bohemians 1905. Kouč Pavel Hoftych si pochvaloval aktivní vstup do zápasu a brzký gól, který jeho týmu dodal hodně sebevědomí.



"S bodem jsme spokojeni, i když doma je to ztráta. Ale proti Slavii se to počítá," uvedl Hoftych. "Snažili jsme se slušně kombinovat a eliminovat rotaci hráčů Slavie, jejich narážečky a individuální schopnosti. Dostali jsme se pod zámek, ale byli jsme na to dobře připraveni," pokračoval domácí trenér.

Ragued je u míče nejrychleji.Foto Barbora Reichová - SPORT


Jeho hráči měli za úkol dávat pozor na seběhnutí Vlčka, místo něj se ale do takové situace dostal Kisel a vyrovnal. "Poločas skončil zaslouženě remízou a druhý se odvíjel od vyloučení Rychlíka. Snažili jsme se podržet míč, chodit do rychlých protiútoků a kromě jedné dorážky Koubského jsme Slavii do šancí nepustili," dodal Hoftych.



Trenér Slavie Karel Jarolím si posteskl, že zápas se pro jeho tým nezačal vyvíjet šťastně. "Bohemians šli do vedení po naší individuální chybě. Vše, co jsme si říkali v přípravě, vzalo za své," zlobil se na mužstvo kvůli brzy inkasovanému gólu. Ale hráči podle něj dokázali na situaci zareagovat.

Grajciar uniká obraně klokanů.Foto Barbora Reichová - SPORT


"Snažili se hrát kombinačně a myslím, že si vytvořili i plno situací, ale zakončení neřešili nejlépe," řekl Jarolím.Také ve druhém poločase měli Slávisté momenty, které mohli podle kouče vyřešit lépe. "A početní převahu jsme absolutně nezvládli. Měli jsme více kombinovat a být trpělivější," dodal Jarolím.


Zklamaný Sňozík.
Zklamaný Sňozík.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud