1. listopadu 2012 • 15:27

Pulpit: Do branky Baníku v utkání s Teplicemi nastoupí Bárta

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tato změna se dala očekávat. Do branky Baníku se v nadcházejícím utkání s Teplicemi postaví Michal Bárta.  Nový ostravský kouč Martin Pulpit o tom po poradě s novým trenérem brankářů Vítězslavem Rejmonem rozhodl po čtvrtečním dopoledním tréninku.



Dosavadní jednička Antonín Buček, jemuž poslední dvě utkání příliš nevyšla, usedne nejspíš na lavičku.

„Jedničkou pro utkání s Teplicemi bude Michal Bárta,“ oznámil Pulpit ve čtvrtek krátce po poledni. Baník měl za sebou dopolední trénink, na němž se ze všeho nejvíc zaměřoval na standardní situace.

Trénoval rohové kopy, určení hráči pilovali i přímé kopy. V permanenci byli všichni tři současní brankáři, tedy Buček, Bárta i mladý a velmi talentovaný Pavlenka. Jedničkou je nyní Bárta.

Fotbalisté Baníku pod vedením nového kouče Pulpita pečlivě pilovali standardní situace. Proti Teplicím nastoupí do branky Michal Bárta
Video se připravuje ...

„Dokážu se vžít do pocitu hráče Bučka, co asi v současné době prožívá,“ řekl Pulpit v narážce na to, že osmadvacetiletému brankáři se v posledních dvou zápasech nedařilo a pustil v nich laciné góly.

„Nedovedu si představit, co by se dělo, kdyby šel Buček znovu do branky a nějaký zákrok by se mu třeba nepovedl. Tím bychom ho možná sportovně na dlouhou dobu odepsali. To nebudeme riskovat, bylo by to vůči němu nefér,“ pravil Pulpit.

„Vzal to sportovně, slíbil, že bude dál bojovat a poctivě se připravovat,“ dodal trenér Baníku.

Pulpit chce Baník zachránit v nejvyšší soutěži
Pulpit chce Baník zachránit v nejvyšší soutěži


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud