8. srpna 2013 • 13:14

Sparta: Dočkal nebude náhrada za Kadlece. S Frankfurtem ale jedná

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brzké vyřazení z Evropské ligy donutilo fotbalovou Spartu posílit kádr. Ve čtvrtek představila nového stopera Tomáše Ujfalušiho. Brzy jej s největší pravděpodobností doplní i reprezentant Bořek Dočkal. Jak ale zdůraznilo vedení klubu, není automaticky náhradou za Václava Kadlece. Ten stále jedná s Frankfurtem.



„Impulzem příchodu Tomáše Ujfalušiho byl úvod ročníku. Vypadli jsme z Evropské ligy a v pěti zápasech inkasovali šest branek. To je na Spartu hodně, proto jsme vyztužili obranu. Navíc spolupráce s Tomášem byla lákavá. Když bude zdravý, hodně nám pomůže,“ uvedl Jakub Otava, člen sparťanského představenstva.

S příchodem Ujfalušiho, někdejšího reprezentačního kapitána, však posilování Sparty nekončí. Během několika dní by mohla získat i Bořka Dočkala, o kterém se šušká týdny.

„Jednání probíhají,“ potvrdil Otava. „Ale neznamená to odchod Václava Kadlece! V příštích dnech chceme mužstvo posílit, čímž vyhlašujeme boj o titul.“

Nicméně Frankfurt svou snahu koupit Kadlece ještě nevzdal. „Nemá cenu zapírat, že v jednáních pokračujeme. Zatím jsme však nedospěli s Eintrachtem ke konkrétnímu závěru. S Vaškem se nechceme loučit,“ dodal.

Tomáš Ujfaluši ukázal svůj sparťanský dres. Bývalý reprezentační obránce se stal posilou letenského týmu, se kterým podepsal ročním smlouvu s opcí. Poprvé by měl v novém působišti nastoupit v nejbližších týdnech.
Tomáš Ujfaluši ukázal svůj sparťanský dres.  Bývalý reprezentační obránce se stal posilou letenského týmu, se kterým podepsal ročním smlouvu s opcí. Poprvé by měl v novém působišti nastoupit v nejbližších týdnech.

Tomáš Ujfaluši se na rok upsal fotbalové Spartě
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud