6. srpna 2013 • 11:46

Frankfurt zvedl nabídku za Kadlece, Sparta se sešla s Dočkalem

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

91 milionů korun! Tolik nově nabízí Eintrach Frankfurt za sparťanského útočníka Václava Kadlece. Definitivní verdikt, zda jej letenský klub za tuto sumu uvolní, ale ještě nepadl. Prodá klíčového muže základní sestavy? Dost možná ano, v pondělí se vedení Sparty sešlo s reprezentantem Bořkem Dočkalem. Právě on by měl Kadlece nahradit.



Frankfurt, který usiluje o příchod Václava Kadlece celé léto, poslal Spartě jasný vzkaz. Buď přestup tento týden klapne, nebo se bundesligový klub zaměří na získání jiné posily. „Náš manažer Bruno Hübner musí celou věc v tomto týdnu uzavřít. Bez ohledu na výsledek,“ prohlásil rezolutně šéf německého klubu Heribert Bruchhagen.

Sparta mezitím nadále šponuje výši transferové částky. Poté, co s ní Kadlec nedávno prodloužil smlouvu do 30. června 2016, je její vyjednávací pozice velmi výhodná – a patřičně toho využívá.

Podle informací iSport.cz Eintracht zvýšil svou nabídku už na 3,5 milionu eur, tedy 91 milionů korun, k tomu garantuje tučný bonus a vysoká procenta z případného dalšího přestupu.

Boss letenského klubu Daniel Křetínský však zatím nechává druhou stranu vycukat, věří, že při rokováních, která nabrala v posledních dnech na intenzitě, vylicituje ještě lepší podmínky.

Že nakonec ale k prodeji Kadlece svolí, to naznačuje i pondělní schůzka v Praze mezi představiteli Sparty a čtyřiadvacetiletým reprezentantem Bořkem Dočkalem, který by měl v sestavě zaujmout právě Kadlecovo místo.

Václav KadlecFoto Barbora Reichová SPORT

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud