12. srpna 2013 • 13:11

Na Spartu bude plno! V Plzni vyprodali stadion za tři hodiny

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netrvalo to dlouho a v Plzni už hlásili: Je vyprodáno! Předprodej na sobotní očekávaný zápas s fotbalisty Sparty skončil dnes už po třech hodinách, kdy už nezbyl pro zájemce jediný lístek. Šlágr 5. kola tak bude sledovat zcela zaplněný stadion ve Štruncových sadech.



Stoprocentní jistotu měl jen ten, kdo si pořádně přivstal. První fanoušci se začali řadit před pokladnami už v pět hodin ráno. "Abychom mohli vybírat z co nejlepších míst," hlásil jeden z fanoušků. Pokladny se otevřely v devět hodin dopoledne a krátce po poledni už nezbyla ani jedna vstupenka.

Stadion pro 11 725 diváků, který se může chlubit momentálně nejvyššími návštěvami v první lize, nebylo problém zaplnit, ani v sektoru pro hostující fanoušky.

„Na Spartu jsme již na konci minulého týdne doručili 620 vstupenek do sektoru hostujících fanoušků, dle předběžných zpráv z Letné bude také hostující sektor zaplněn do posledního místa. Duel tak bude sledovat zcela zaplněná Doosan Arena,“ doplnil tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Jozef Chovanec sledoval utkání Sparty s Bohemkou mezi šéfy Sparty Jakubem Otavou (vlevo) a Dušanem Svobodou.
Jozef Chovanec sledoval utkání Sparty s Bohemkou mezi šéfy Sparty Jakubem Otavou (vlevo) a Dušanem Svobodou.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud