4. června 2014 • 12:19

Ribérymu hrozí, že přijde o MS. Povolají Nasriho? Francie řekla NE

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Start Francka Ribéryho na mistrovství světa je hodně nejistý. Francouzský záložník trpí bolestmi zad, které se nedaří léčit, a hrozí, že šampionát v Brazílii nestihne. Přesto se Francouzi již shodli na tom, že Samira Nasriho by jako případnou náhradu za zraněného Ribéryho nepovolali. Šanci by dostali jiní.



„Uděláme všechno pro to, aby byl Franck připraven,“ prohlásil trenér Didier Deschamps. Ribéryho zahrnul do třiadvacetičlenné nominace francouzské reprezentace, která už od pondělí pobývá v Brazílii.

Lékaři však pochybují o tom, že se hvězda Bayernu Mnichov stihne do zahájení turnaje zcela vyléčit. Ribéry vynechal přípravný duel s Norskem (4:0) a při remíze s Paraguayí zůstal pouze mezi náhradníky, do hry nezasáhl ani na minutu.

Pokud by o mistrovství světa přišel kvůli problémům se zády, Francie by jako náhradu povolala jednoho z hráčů Cabella (Montpellier), či Lacazette (Lyon). Změnu v nominaci může Deschamps teoreticky provést kvůli zranění nejpozději 24 hodin před úvodním zápasem s Hondurasem (15. června).

Zcela vyloučena je dodatečná nominace Samira Nasriho, který patří ke klíčovým hráčům Manchesteru City a klubu pomohl v uplynulé sezoně získat anglický titul.

Vynechání Nasriho již v původním Deschampsově výběru vzbudilo obrovský ohlas po celém fotbalovém světě. Francouzský tisk informoval o tom, že není příliš oblíbený v kabině a několik hráčů mělo přesvědčovat kouče, aby nad Nasrim ani neuvažoval.

Jeho partnerka Anara Atanes to ihned okomentovala na twitteru vulgárním slovníkem, který není třeba překládat: "Fuck France and fuck Deschamps! What a shit manager!"

Teď si společně s Nasrim užívá dovolenou pod rozpáleným sluncem v Dubaji.

Samir Nasri na dovolené s přítelkyní v Dubaji
Samir Nasri na dovolené s přítelkyní v Dubaji

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud