17. června 2014 • 12:44

Pohár mistrům světa předá brazilská kráska. Prezidentka se bojí!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je hodně zajímavá a překvapivá výměna! Bývá zvykem, že pohár na velkých mezinárodních turnajích předává vrcholný představitel hostitelské země. V Brazílii by se tak očekávalo, že nejcennější fotbalovou trofej předá prezidentka země Dilma Rousseffová. Jenže ta se bojí protestů Brazilců. A kdo by tedy měl reprezentovat hostitele šampionátu? Přece krásná supermodelka Gisele Bündchenová!



Odvážné šaty brazilské supermodelky Gisele BündchenovéFoto Reuters

S tím, jak v Brazílii vyplouvají na povrch detaily o obří korupci, která provázela výstavbu infrastruktury pro mistrovství světa, popularita vrcholných politiků klesá k bodu mrazu. Nejinak je na tom i prezidentka Dilma Rousseffová.

Místo toho, aby tak při slavnostním předávání mistrovské trofeje čelila předpokládanému ohlušujícímu pískotu, radši za sebe vyšle náhradu.

A řešení je vskutku šalamounské: nejkrásnější exportní artikl, jaký mohla jihoamerická země najít - pohár vloží do rukou nových šampionů supermodelka Gisele Bündchenová. Na ní se určitě pískat nebude...

Manželku hráče amerického fotbalu Toma Bradyho už podle deníku Boston Globe oslovila i mezinárodní fotbalová federace FIFA, a kráska souhlasila. "Žádné výtržnosti, kvůli kterým by si to měla rozmyslet, si nepřipouští," píše deník.

Brazilská kráska Gisele Bündchenová
Brazilská kráska Gisele Bündchenová

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud