25. června 2014 • 10:45

Nejšílenější oslava gólu: Brankář Pobřeží slonoviny snědl trávník

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tanec s rohovým praporkem, svlékání dresu, cumlání palce? Slabý odvar. Gólman Pobřeží slonoviny Boubacar Barry tradiční fotbalové oslavy zmuchlal a strčil do kapsy. Po vyrovnání svého týmu v zápase s Řeckem se v euforii zakousl do zeleného pažitu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 6. • 22:00
Řecko
Řecko
2:1
ONLINE
24. června
22:00
Pobřeží slonoviny
Pobřeží slonoviny
Góly

Domácí: 42. Samaris, 90+3. Samaras

Hosté: 74. Bony

Sestavy

Domácí: Karnezis (24. Glykos) – Torosidis, Papastathopulos, Manolas, Holebas – Christodulopulos, Maniatis, Karagunis (C) (77. Gekas), Kone (12. Samaris) – Samaras, Salpingidis.

Hosté: Barry – Boka, K. Touré, Aurier, Bamba – Tioté (61. Bony), Serey – Kalou, Y. Touré, Gervinho (83. Sio) – Drogba (C) (78. Diomande).

Náhradníci

Domácí: Glykos, Kapino, Tzavellas, Moras, Vyntra, Tziolis, Fetfatzidis, Samaris, Tachtsidis, Mitroglu, Gekas

Hosté: Mande, Diarrassouba, Akpa, Djakpa, Diomande, Bolly, Bony, Ya Konan, Gradel, Sio, Gbohouo

Karty

Hosté: Drogba, Kalou, Serey

Rozhodčí

Vera – Lescano, Romero (vš. Ekvádor)

Stadion

Castelão, Fortaleza (Brazílie)

Běžela 74. minuta utkání, když exsparťanský útočník Bony Wilfried vyrovnal ranou k tyči na 1:1. Kýžený bod za remízu byl na světě, Sloni v tu chvíli postupovali mezi nejlepších 16 týmů brazilského šampionátu.

A zatímco šťastný střelec, který se na MS trefil podruhé, zmizel v klubku zelených dresů, na druhé straně nastal Barryho čas. V návalu radosti se brankář belgického Lokerenu jal divoce cloumat sítí a zpomalené záběry ukázaly, že z úst mu koukaly trsy trávníku.

VIDEO: Podívejte se na Barryho unikátní oslavu


O postupovou remízu Sloni přišli v nastavení, kdy přísně nařízený pokutový kop proměnil Samaras. Do osmifinále tak Kolumbii doprovodilo Řecko a partě okolo Didiera Drogby zbyly oči pro pláč.

Potřetí za sebou startovalo Pobřeží slonoviny na MS, potřetí za sebou nepostoupilo ze základní skupiny. Francouzský kouč Slonů Sabri Lamouchi po zápase oznámil svůj konec u týmu. "Zasloužili jsme si mnohem víc než to, co se nám dnes večer stalo. Bylo to příliš kruté," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud