11. července 2014 • 04:20

Smrt novináře na MS! Manželka o ní nevěděla, Messi mu věnoval finále

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další neuvěřitelný příběh napsal šampionát v Brazílii. Bohužel také velmi smutný. Před semifinále MS mezi Argentinou a Nizozemskem zahynul v Sao Paulu při dopravní nehodě argentinský novinář. Jeho manželka se pak o smrti svého muže dozvěděla na Twitteru od trenéra Atlética Madrid Diega Simeoneho. „Co se stalo, zavolejte mi prosím někdo,“ prosila nešťastná žena. Po zápase se pak ke tragické události vyjádřil i Lionel Messi. „Tohle vítězství je hlavně pro tebe, kamaráde,“ řekl na adresu osmatřicetiletého reportéra.



Reportér Jorge „El Topo“ López zahynul při dopravní nehodě, když do jeho auta narazilo při honičce s policí kradené vozidlo. Stalo se tak při cestě na stadion, kde hrála jeho rodná Argentina s Nizozemskem.

„Nebyl jenom skvělý novinář, ale také úžasný přítel. Moc to bolí. Moje upřímná soustrast jeho manželce Veronice Brunati a rodině. RIP Jorge „Topo“ Lopez,“ napsal po tragické události na Twitter trenér Atlética Madrid a bývalý argentinský reprezentant Diego Simeone.

Tím ovšem způsobil manželce novináře obrovský šok. Sama totiž o nehodě ještě nevěděla. „Ne, Diego, to mi neříkej!“ reagovala. „Co se stalo? Zavolejte mi prosím někdo,“ přidala prosbu.

Trenér Atlética Madrid Diego Simeone informoval o smrti novináře na Twitteru, jeho manželka o tom ale ještě nic netušilaFoto Twitter.com

Příběhu, ze kterého mrazí, dodává na neuvěřitelnosti ještě další událost. Před svou smrtí totiž přál novinář upřímnou soustrast na Twitteru legendě Realu Madrid Alfrédovi di Stéfanovi, jenž skonal v 88 letech. O dva dny později potkal reportéra stejný osud.

Po zápase, ve kterém Argentina porazila Nizozemsko na penalty a postoupila do finále šampionátu, se ke smrti novináře vyjádřil i Lionel Messi.

„Tohle vítězství je hlavně pro tebe, kamaráde. Velké obětí rodině, buďte silní,“ napsal kapitán týmu.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud