14. července 2014 • 08:05

Tohle nás bude bolet do konce života, hlesl po prohře Mascherano

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bolest, kterou bude pociťovat do konce života. Tak popsal pocity z porážky ve finále mistrovství světa argentinský fotbalista Javier Mascherano. Prohra s Německem ho mrzí o to víc, že jediný gól přišel sedm minut před koncem prodloužení.



"Je to ohromná bolest. Bude to bolet do konce života, protože tohle byla naše šance," prohlásil defenzivní univerzál Barcelony. "Dali jsme do toho všechno, ale bohužel to nestačilo. Omlouváme se argentinskému lidu. Chtěli jsme vyhrát pro Argentince, kteří nás jezdili podporovat, ale prohráli jsme," litoval.

Hřebík o finálovém výkonu Messiho: Mohl udělat víc
Video se připravuje ...

Přesto je přesvědčen, že Argentinci svými výkony na turnaji nezklamali. "Snažili jsme se svou zemi reprezentovat nejlépe, jak jsme mohli. I přes tu bolest musíme zvednout hlavy. Dali jsme do toho všechno, soupeř byl prostě lepší," dodal argentinský zástupce kapitána.

Rozhodujícím faktorem bylo proměňování šancí. Argentina měla tři dobré šance, přičemž Gonzalo Higuaín a Rodrigo Palacio byli sami před brankářem, ale netrefili. "Měli jsme velké šance, ale nevyužili jsme je. Německo svou šanci proměnilo, proto vyhrálo," dodal Mascherano.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud