25. června 2012 • 11:13

Němci jsou v šoku! Někdo z kabiny vynáší tajné informace

Autor: spo, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenéra německých fotbalistů Joachima Löwa čeká před semifinále s Itálií těžký úkol. Dvaapadesátiletý kouč chce vypátrat špeha, který během turnaje v Polsku a Ukrajině předčasně předává médiím informace o základní sestavě jeho týmu.



„Už jsem o tom mluvil s hráči, i když jsem přesvědčen, že nikdo z nich sestavu úmyslně nevyzradil,“ citovala Löwa agentura AP. „Musí to být někdo jiný. Zjistíme to,“ dodal. 

K úniku došlo před všemi dosavadními zápasy Německa. Naposledy v pátek zhruba sedm hodin před čtvrtfi nále s Řeckem, do kterého se Löw rozhodl překvapivě nasadit trojici André Schürrle, Miroslav Klose a Marco Reus. 

„Je to nešťastné, protože už ve dvě hodiny všechna německá média znala základní jedenáctku,“ uvedl Schürrle. „Trenér o tom s námi mluvil a byl naštvaný. Ale nemyslím si, že by tyhle věci vynášel někdo z týmu,“ dodal útočník. 

„Nevím, kdo může tím špionem být, ale jak se ukázalo, nijak nám to neuškodilo,“ uvedl Reus, který se ve čtvrtfi nále s Řeckem jednou brankou podílel na výhře 4:2.

V semifinále se Německo utká s vítězem zápasu mezi Anglií a Itálií.

Němečtí fotbalisté oslavují se svými fanoušky postup do semifinále
Němečtí fotbalisté oslavují se svými fanoušky postup do semifinále

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud