9. června 2021 • 11:05

Vaclíkův výraz boří internet. Laso z Realu? Gólman vtipkoval o manželce

Autor: iSport.cz, rou
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle výraz mluví za vše... Fotbaloví fanoušci se na sociálních sítích baví grimasou českého brankáře Tomáše Vaclíka, který jakoby po inkasovaném gólu na 1:1 v zápase s Albánií výrazem tváře udiveně říkal: páni, tak tohle teda byla paráda. A jeden z vtípků sdílel i překonaný gólman.



Byla to komplikace v dobře rozehrané generálce na EURO 2021. Češi nad Albánií vedli 1:0, když na konci poločasu napřáhl z dálky Sokol Cikalleshi a luxusní zakroucenou trefou srovnal krok. Tomáš Vaclík se za míčem jen ohlédl... a udělal obličej, který pak zaplnil sociální sítě.

Tomáš Vaclík a jeho výraz po inkasovaném gólu s Albánií baví sociální sítě...
Tomáš Vaclík a jeho výraz po inkasovaném gólu s Albánií baví sociální sítě...

„Tomáš Vaclík, když se dozvěděl o nabídce z Realu Madrid.“ „Přesně jak se Vaclík tváří, takový gól to byl.“ Nebo: „Když kolem projde pěkná buchta.“

A právě tenhle vtípek pobavil i českého brankáře, který se nedávno rozloučil v Seville. Na Twitter si k němu s odkazem na manželku připsal: „Toto se nelíbí uživateli Martina Vaclík.“

Cikalleshiho projektil byl opravdu výstavní, což po zápase uznal i kouč Jaroslav Šilhavý. „Soupeř nám krásnou střelou vyrovnal. Ve druhém poločase jsme to museli znovu strhnout na svou stranu, jsem rád, že se to povedlo,“ vyzdvihl po zápase, který Češi nakonec ovládli 3:1. O brankářské jedničce pro úvodní zápas EURO 2021 proti Skotsku rozhodne zřejmě až před zápasem.

10 hvězd EURO 2021: Mbappé vs. Ronaldo, Lewandowski, co Joao Felix?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud