16. října 2014 • 22:10

Přehnané oslavy? Škrtel a a spol. hecovali letušky, schytali kritiku

Autor: bk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Slovensko zachvátila fotbalové euforie. Hráči národního týmu podobně jako jejich čeští kolegové na startu evropské kvalifikace válí, celek Jána Kozáka dokázal doma porazit Španěly a urvat body i v Bělorusku. Při cestě z Minsku se pochopitelně slavilo. Video, kde jsou rozjetí slovenští fotbalisté s pivem a vesele tancují, se ale nelíbilo všem.



Britský server Mirror ve svém článku nazačil, že oslavy při zpátečním letu už byly za hranou. Ve chvíli, kdy letuška chtěla rozjařenému osazenstvu vysvětlit zásady bezpečnosti při letu, hráči nadšeně zpívali a sborovým tleskáním ji povzbuzovali.

Slovenský fotbalový svaz na své facebookové stránky umístil video s názvem "Když národní tým pomáhá letuškám." Podle některých ale o příliš velkou pomoc nešlo. "Možná byly lepší způsoby, jak výhru oslavit," napsal britský Mirror.

Server cituje i jednoho ze slovenských fanoušků. "Jsem trochu zklamaný ze Škrtela a slovenského týmu," měl prohlásit 22letý Marjan Kovačič. "Chápu, že hráči jsou šťastní a mají nárok slavit. Ale během letu by se na palubě neměli chovat takovým způsobem. Museli u toho tolik pít?!" ptal se fanda Liverpoolu.

Slováci přitom opravdu měli co oslavovat. Ještě nikdy ve své historii do kvalifikace nevstoupili podobně suverénním způsobem. Dokázali vyhrát ve všech třech zápasech a s plným bodovým ziskem vedou skupinu C. Pyšní se stejnou bilancí jako čeští fotbalisté.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud