Michal Koštuřík
7. června 2022 • 19:46

Tarkovičův nástupce? Slovensko chce k reprezentaci Ivana Haška!

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovensko vybírá po vyhazovu Štefana Tarkoviče po ostudné porážce s Kazachstánem v Lize národů (0:1) nového trenéra fotbalové reprezentace. A nejžhavější kandidát se podle zdrojů deníku Sport a webu iSport.cz rekrutuje z Česka! Vedení svazu má eminentní zájem o angažmá Ivana Haška (58), který ukončil své působení v Libanonu. Druhou volbou by měl být současný kouč bratislavského Slovanu Vladimír Weiss (57), jenž vedl národní tým své země už v letech 2008-2012.



Bývalý záložník Hašek je po konci u národního týmu Libanonu volný. Nabídku prý ještě nedostal, ale co není, může velmi záhy přijít. Na evropském kontinentu netrénoval od roku 2009, kdy stál v čele reprezentace Česka. Posledních třináct let si vydělával v zemích Blízkého východu.

Pro jeho bývalého spoluhráče z národního týmu Československa hovoří to, že jde o prověřeného Slováka, který přivedl svou rodnou zemi do osmifinále MS 2010 v JAR. Na Slovensku má navíc Weiss silnou pozici a vazby na ty nejdůležitější lidi ve fotbalovém hnutí. Jeho minusem je stávající úvazek ve Slovanu, kde má údajně spory s vedením. Není vyloučeno, že se mu v případě možnosti převzít reprezentační výběr podaří ze smlouvy v klubu vyvázat.

Takže Hašek, Weiss nebo někdo jiný?

Ivan Hašek na lavičce Libanonu
Ivan Hašek na lavičce Libanonu

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud