2. července 2010 • 04:00

Modelky v dresech týmů MS: Který (á) se vám líbí?

Autor: Blesk Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA - Fotbal je na mistrovství světa v Jihoafrické republice na prvním místě, ale důležitou součástí je i to, co si obléknou hráči na sebe. Proto se každý šampionát předhánějí firmy, která vyrobí ten nejhezčí. Blesk vybral několik dresů, v nichž hráči na šampionátu hrají, a vyfotil v nich Lucii z Prahy a Janu z Ostravy.



Blesk.cz

Máte rádi proužky, jednobarevnou klasiku, nebo prostě vyberete dres, který obléká někdo, kdo se vám líbí? Který (nebo která) upoutá nejvíce?

Vybrané dresy se oběma dívkám hned zalíbily. „Jééé francouzský. Fotku pak musím ukázat známému, který dělá manažera v Marseille,“ rozzářila se blondýnka Jana.




Ta nafotila rajcovní fotky i s vuvuzelou a oficiálním míčem pro mistrovství světa, »hopíkem « Jabulani. To Lucie sice nefotila francouzský dres, ale má v tomto týmu svého favorita.

Sexy modelky v dresech fotbalových týmů na MS - SlovenskoFoto Dana Kolářová (Blesk)


„Můj oblíbenec je Thierry Henry. A taky mám ráda italského brankáře Buffona,“ řekla sympatická černovláska, které se nejvíce líbil bílý dres Srbska, jež trestuhodně zahodilo postup do osmifinále.

Janě padl do oka argentinský dres. „Ten proužkovaný má něco do sebe,“ řekla sexy blondýnka z Ostravy.

Sexy modelky v dresech fotbalových týmů na MS - ArgentinaFoto Dana Kolářová (Blesk)


Svého favorita si našla i módní expertka Blesku Františka Čížková. „Ten bílý německý dres se mi jeví nejelegantnější a nejvíc kompaktní. Ale chápu, že hřiště chce výrazné barvy. V tom případě hlasuji pro žlutou brazilskou klasiku,“ řekla expertka.

Sexy modelky v dresech fotbalových týmů na MS - BrazílieFoto Dana Kolářová (Blesk)


Z vybraných dresů pokračují na šampionátu jen ty německé, brazilské, argentinské a španělské. Bude pro některý z těchto týmů letošní kolekce vítězná?

Sexy modelky v dresech fotbalových týmů na MS - USA
Sexy modelky v dresech fotbalových týmů na MS - USA

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud