13. června 2018 • 04:58

Rusové vymysleli plán na Salaha. Mají nápad, jak ho na MS ubránit

Autor: Vladimír Formánek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak zastavit Mohameda Salaha? V ruském fotbalovém táboru vymysleli brutální plán, díky kterému se to může podařit. Inspirací jim byl zákrok kapitána Realu Madrid Sergia Ramose ve finále Ligy mistrů na egyptského reprezentanta ve službách Liverpoolu, který vyvolal obrovský poprask. Svět se okamžitě rozdělil na ty, co lídra Realu tvrdě odsoudili a ty, kteří se ho zastávali. Domácí tým se s Egyptem utká na šampionátu příští úterý v Petrohradu v rámci skupiny A. Sestav si vlastní tým na MS ve fotbale a hraj fantasy o 160 tisíc>>



V první moment ho máte před sebou. Za okamžik levým okem zachytíte, jak se kolem vás mihnou kudrnaté vlasy, a už tušíte, že je zle. Za pár vteřin slyšíte výbuch radostí na tribunách. Tak nějak si připadají obránci, když kolem nich prosviští Mohamed Salah.

Lze egyptský tajfun na hřišti vůbec zastavit? V téhle sezoně pro mnoho hráčů téměř nemožný úkol. Existuje však jedno drastické řešení…

„Salah mě neznepokojuje. Jak ho zastavit? Můžete například udělat to, co Sergio Ramos ,“ nechal se inspirovat ruský obránce Ilja Kutěpov před šampionátem.

Zákrok španělského stopera vyvolal ohromný poprask. Na popud jednoho egyptského právníka dokonce vznikla petice, ve které žádal o dodatečný trest pro kapitána Realu. Podepsalo ji přes 500 tisíc fanoušků.

„Ukázal nám jeden způsob, jak ho zastavit. Nemohu říct, že by mě naštvalo, když jsem ho sledoval, jak se ve finále zranil,“ pokračoval Kutěpov.

Rozhodně se nedá říct, že by obránce Spartaku Moskva se Salahem soucítil. „Samozřejmě mu přeji brzké uzdravení a budu rád, když bude hrát na šampionátu, protože vám to pomůže se zlepšit, když hrajete proti nejlepším hráčům,“ dodal na závěr Kutěpov.

Rusko se utká s Egyptem ve druhém utkání skupiny A. Otázkou, ale zůstává, zda bude Salah po zranění ramene z finále Ligy mistrů vůbec připraven hrát.

ANKETA: Na jaké hráče na MS se nejvíce těší čeští fotbalisté? Odpovídali Kadeřábek i Švancara
Video se připravuje ...

Diskuse iSport TV: Polsko jako černý kůň MS? Blažek přeje triumf Ronaldovi
Video se připravuje ...

TOP 5 zajímavostí o MS ve fotbale: Kam kopat penalt? Kdo nejvíce fauluje?
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud