23. listopadu 2022 • 13:40

Zaskočený Messi: soupeř za ním přiběhl slavit gól. Co mu říkal?

Autor: vfo, inf
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólová radost? Můžete ji prožít třeba tak, že poběžíte za Lionelem Messim. Nic zvláštního. Pokud tedy nejste soupeř… Když Saúdská Arábie vstřelila branku na 2:1, Alí Buláihí se vydal za argentinskou hvězdou, aby spustil, co má na srdci. Rozuměl zaskočený Messi vůbec? A o čem byla vlastně řeč?



Zatímco jeho spoluhráči v euforii slavili branku, která se zapsala do historie Saúdské Arábie, Alí Buláihí se rozběhl za Lionelem Messi. Poklepal mu na rameno, a když se zaskočený Argentinec otočil, vypálil: „Dneska nevyhrajete.“

Šokovaný Messi zprvu nechápal. Co po mně chce? Snad dres na konci zápasu… Jenže Alí Buláihí se ho snažil spíš rozhodit.

A to se povedlo. Argentina po matném výkonu podlehla Saúdské Arábii 1:2 a výrazně si zkomplikovala cestu ze skupiny C, ve které ještě poměří síly s Mexikem a Polskem.

„Věděli jsme, že soupeř má kvalitní tým,“ soukal ze sebe Messi po utkání. „Ale pochopitelně je to velké zklamání. Stalo se. Teď se soustředíme na další duel,“ uzavřel.

SESTŘIH: Argentina - Saúdská Arábie 1:2. První šok na MS, obrat outsidera!
Video se připravuje ...

Argentina Vše o klubu ZDE

Góly

Domácí: 10. Messi

Hosté: 48. aš-Šahrí, 53. al-Dawsarí

Sestavy

Domácí: Em. Martínez – Molina, C. Romero (59. Li. Martínez), Otamendi, Tagliafico (71. Acuňa) – de Paul, Paredes (59. Fernández) – Di María, Messi (C), A. Gómez (59. J. Álvarez) – La. Martínez.

Hosté: al-Uwajs – Abdulhamíd, Tambaktí, al-Bulajhí, aš-Šahrání (90+9. al-Brajk) – al-Burajkán (89. Asírí), Kanú, al-Málkí, al-Farádž (C) (45+4. al-Ábid, 88. al-Amrí), al-Dawsarí – aš-Šahrí (78. al-Ghanám).

Náhradníci

Domácí: Rulli, Armani, Martínez, Foyth, Montiel, Pezzella, Acuňa, Mac Allister, Palacios, Fernández, Rodríguez, Almada, Correa, Dybala, Álvarez

Hosté: ar-Rubají, al-Aqídí, al-Amrí, al-Ghanám, ad-Dawsarí, Mádú, al-Brajk, an-Nadžií, Báhibrí, al-Abúd, Utajf, al-Ábid, al-Hassan, Asírí

Karty

Hosté: al-Málkí, al-Bulajhí, al-Dawsarí, Abdulhamíd, al-Ábid, al-Uwajs

Rozhodčí

Vinčić – Klančnik, Kovačič – Ndiaye.

Stadion

Lusail Iconic Stadium, Lusail.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud