1. července 2013 • 10:08

VIDEO: Xavi to věděl! Sergio Ramos opět nedal penaltu a je pro smích

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hřišti v tu chvíli byli Andrés Iniesta, Pedro, Xavi nebo Fernando Torres. Jenže balon si na značku pokutového kopu postavil Sergio Ramos… Ten Ramos, který si před rokem „zalyžoval“ při penaltách v semifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. Španělský obránce znovu neuspěl a fanoušci se čertí: „Už ho na penalty neposílejte!“ Ostatním je k smíchu.



Sergio Ramos si selhání tentokrát nepřipustil patrně i proto, že proti Itálii se v penaltovém rozstřelu nemýlil. Ale zahrát pokutový kop ve finále na úkor výtečného technika jako je např. Xavi, to chce velké sebevědomí a pořádně silné ego.

A právě Xaviho zachytily televizní kamery zrovna v době, kdy se Ramos rozběhl k míči. Svoje oči schoval v dlani... „Jakoby věděl, že to Ramos nedá,“ žertují teď fanoušci.

Co taky mají jiného dělat? Sami sebe se teď ptají: „Opravdu je penaltovým exekutorem číslo jedna?“ A doporučují Ramosovi, aby už na penaltu v budoucnosti nikdy nechodil.

Brazilci vedli už 3:0, když Marcelo doslova daroval Španělům pokutový kop. Hloupým faulem, byť Jesus Navas svému pádu dost pomohl. Španělsko se každopádně mohlo vrátit do zápasu. Penalta k tomu měla pomoci. Ale Sergio Ramos poslal balon vedle tyče.

VIDEO | Podívejte se, jak Ramos nedal penaltu

Španělé prohráli 0:3 poprvé od roku 1985, kdy stejný debakl odnesli v duelu s Walesem. Zároveň skončila jejich série 28 utkání bez porážky.

VIDEO | Sergio Ramos byl terčem vtípků už před rokem. Kvůli této penaltě v semifinále Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud