19. listopadu 2014 • 10:30

Rooney: Oslava, kterou mu Ferguson zakázal, i vtípky od Linekera

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký večer prožil ve Skotsku fotbalový útočník Wayne Rooney. Dvěma góly zařídil v přátelském zápase dvou tradičních rivalů triumf Anglie 3:1 a osamostatnil se s 46 brankami v historické tabulce střelců Albionu na třetím místě před Jimmym Greavesem. Na vedoucího Sira Bobbyho Charltona ztrácí tři zásahy.



Před Rooneym je v pořadí střelců ještě Gary Lineker. Na oblíbeného glosátora fotbalového dění hvězdě Manchesteru United chybí dva góly. A expert anglické televize to nenechal bez povšimnutí.

„Jo! Pojď do toho, Wayne, zbývají jen čtyři. Stejně je na prd být druhý,“ napsal si na Twitter během zápasu zřejmě po nějaké Rooneyho šanci. „Cítím, jak mi Rooney dýchá na záda,“ pokračoval po prvním zásahu.

A po závěrečném hvizdu pak vtipně dodal: „Mimořádná zpráva: Wayne Rooney ukončil mezinárodní kariéru.“

Navíc sdílel třeba i povedený vtípek o tom, jak ho Rooney stíhá:

Nicméně Rooney se evidentně končit nechystá a brzy zřejmě překoná i obě legendy před ním. I když při oslavě svého druhého gólu lehce zahazardoval se svým zdravím… Určitě alespoň podlé svého bývalého kouče z Manchesteru United Alexe Fergusona, který jim právě podobné oslavy zakázal.

Pravda ale je, že měl Rooney co slavit… Vedle dalšího přiblížení anglickým legendám dokonal porážku skotského rivala, navíc třetí anglický gól padl po opravdu parádní akci.

VIDEO | Podívejte se na parádní anglický gól i jeho oslavu

Wayne Rooney a jeho hvězdná oslava gólu proti Skotsku
Wayne Rooney a jeho hvězdná oslava gólu proti Skotsku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud