3. července 2017 • 16:50

Parťáci z Bayernu se chytili na hřišti. Věříte, že Vidal sprostě nenadával?

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Emoce k fotbalu patří. Ve finále Poháru FIFA mezi Německem a Chile (1:0) o ně nebyla nouze. Na hřišti se do sebe pustili Joshua Kimmich s Arturem Vidalem. Na reprezentační úrovni soupeři, v Bayernu Mnichov spoluhráči. Jejich konflikt pobavil fanoušky na sociálních sítích, ale podle obou hráčů se nijak na klubové úrovni nepromítne.



Moment z 59. minuty finále Poháru FIFA mezi Německem a Chile nešlo přehlédnout. Němec Joshua Kimmich se natahoval po míči a trefil i zasahujícího brankáře Claudia Brava. To se pochopitelně nelíbilo Chilanům, kteří se okamžitě kolem německého hráče sesypali.

Mezi horkými hlavami nechyběl ani Arturo Vidal, jenž svému parťákovi vše vysvětlil i fyzicky. Podle televizních záběrů ho navíc vyprovodil španělskou nadávkou 'hijo de puta', což je v českém překladu označení pro 'zk**vysyna'.

Podle Vidalovova vyjádření pro deník Mundo Deportivo se však jednalo o slušnější formu. „Řekl jsem mu, že by měl méně mluvit a více hrát,“ okomentoval roztržku Vidal, který mohl být rád, že si odnesl pouze žlutou kartu. Odpovídala jeho verze skutečnosti? To se dá těžko říct...

Chilským fotbalistům se nelíbilo, jak Joshua Kimmich dohrál brankáře Claudia Brava
Chilským fotbalistům se nelíbilo, jak Joshua Kimmich dohrál brankáře Claudia Brava

Fanoušky vzájemný konflikt spíše pobavil, protože to rozhodně nevypadalo, jako by se potkali dva spoluhráči z klubu. „Byl jenom naštvaný, že prohrávají,“ usmíval se po utkání Joshua Kimmich.

Klidný byl také jeho protějšek, který v pozápasovém rozhovoru nedával konfliktu velkou váhu. „To se v zápalu boje stává, žádný problém, jsme přátelé,“ ujistil uvolněný Arturo Vidal.

I on si tak od klubových spoluhráčů nejspíš vyslechne vtipné narážky. Na Instagramu už okomentoval fotku Thomase Müllera, když pod jeho fotku u televize s radujícími se Němci, poslal naštvané smajlíky.

Ačkoliv už oba borci vychladli, na prvním tréninku za více než dva týdny si určitě na výměnu názorů ještě s úsměvem zavzpomínají.

Góly

Domácí:

Hosté: 21. Stindl

Sestavy

Domácí: Bravo (C) – G. Jara, Medel, Isla, Beausejour – Aránguiz (81. Sagal), M. Díaz (53. L. Valencia), P. Hernández – E. Vargas (81. Puch), Arturo Vidal, Alexis Sánchez.

Hosté: ter Stegen – Ginter, Mustafi, Rüdiger – Kimmich, Rudy, Goretzka (90+1. Süle), Hector – Stindl, Draxler (C) – Werner (79. Can).

Náhradníci

Domácí: Herrera, Toselli, Mena, Roco, Silva, Fuenzalida, Sagal, Díaz, Gutiérrez, Rodríguez, Valencia, Puch

Hosté: Trapp, Leno, Plattenhardt, Henrichs, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Sané, Brandt, Demme

Karty

Domácí: G. Jara, E. Vargas

Hosté: Kimmich, Can, Rudy

Rozhodčí

Mažic – Ristič, Djurděvič (všichni Srbsko)

Stadion

Krestovskij, Petrohrad

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud