3. června 2018 • 12:24

Jarolím půjde k nám, píší v Egyptě. Jednání neprobíhají, slyšel šéf FAČR

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RAKOUSKA | Karel Jarolím končí u české reprezentace, přinesly překvapivou zprávu egyptská média. Podle jejich zdrojů český trenér jedná o svém přesunu do klubu Al Ahlí. Sám kouč tyto informace měl popřít. "Jarolím mi sdělil, že žádná jednání neprobíhají a s žádným klubem se na smlouvě nedohodl," řekl pro iSport.cz předseda FAČR Martin Malík.



Server arabia.eurosport.com napsal s odkazem na svůj zdroj, že vedení egyptského mistra Al Ahlí již spustilo vyjednávání s Karlem Jarolímem o smlouvě a platu 70 tisíc dolarů.

Jiná média dokonce sdělují, že jsou obě strany dohodnuté a český kouč by se měl nového mužstva ujmout od nadcházející sezony.

Oficiální reakce české reprezentace?  "Nebudeme se vyjadřovat ke spekulacím. Český tým se pod vedením Karla Jarolíma na soustředění v Rakousku plně koncentruje a připravuje na středeční zápas s Nigérií a Ligu národů, která startuje již na podzim," řekl tiskový mluvčí národního týmu Pavel Pillár. Jarolímovy námluvy pak vyvrátil také předseda FAČR Martin Malík.

Žádnou nabídku na stole nemám, popřel spekulace Jarolím
Video se připravuje ...

"Žádnou nabídku na stole nemám, soustředím se pouze na reprezentaci. Po zpackaném zápase s Austrálií máme co napravovat," potvrdil i trenér Jarolím.

Národního týmu na Karel Jarolím ujal na začátku kvalifikace o MS 2018. Ve skupině ale skončil za vítěznými Němci a druhým Severním Irskem. 

Jednašedesátiletý Jarolím v minulosti v arabském světě působil. V letech 2011 až 2013 někdejší kouč pražské Slavie či Mladé Boleslavi vedl saúdskoarabský klub Al Ahlí Džidda, pak odešel do Spojených arabských emirátů koučovat Al Wahdu.

U reprezentace má Jarolím působit až do roku 2020. Loni v říjnu se na tom po neúspěchu v kvalifikaci o mistrovství světa dohodl s vedením FAČR, i když se jeho smlouva dá letos v létě vypovědět.

Trávník: Slavia? Něco na tom bylo. Možná se v létě bude něco dít
Video se připravuje ...

Jarolím po debaklu: Nejhorší porážka v historii? Je mi hrozně
Video se připravuje ...

Koubek za inkasované góly nemůže, říká brankářský kolega Vaclík
Video se připravuje ...

Jarolím peskoval hráče: To už máte hotovo? Jdete jak na pohřeb!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud