27. března 2022 • 17:36

Šilhavý má nabídku z Egypta. Po reprezentaci může vést bohatý klub

Autor: šp
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co bude s trenérem české reprezentace, když na jeho židli usedne nástupce? Podle zdrojů deníku Sport by v případě neprodloužení smlouvy u národního mužstva Jaroslav Šilhavý nebyl dlouho bez práce. Konkrétní nabídku má mít z egyptského Al Ahly, aktuálně prvního celku tamní Premier League a jednoho z nejbohatších klubů v zemi.



Je paradoxní, že stávajícímu kouči české reprezentace domlouvá vysoce lukrativní štaci Ali Feras, agent libanonského původu. Ten pomohl k angažmá u národního celku Libanonu Ivanu Haškovi. Stejně tak dostal do Egypta Františka Straku.

Al Ahly je jeden z nejúspěšnějších fotbalových klubů na světě podle celkového počtu získaných trofejí. Má 42 ligových titulů, 37 vítězství v poháru a v 11 případech získal Superpohár. V arabském světě je gigantem.

Momentálně jsou z pohledu Šilhavého ve vzduchu možné scénáře: prodloužení, či neprodloužení kontraktu. Vzhledem k atraktivnosti nabídky z Al Ahlí se může stát i to, že nekývne na novou smlouvu a odejde do Egypta.

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud