Radek Špryňar
Premium
31. března 2022 • 04:50

Sedm možností pro reprezentaci. Šilhavý se chystá na klíčovou schůzku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příští týden dojde na schůzku na nejvyšší úrovni. Předseda svazu Petr Fousek, naproti němu Jaroslav Šilhavý. Půjde o zásadní debatu, z které se budou odvozovat další strategické kroky. Předvídatelnost výstupu je složitá. Ve fotbalovém prostředí se však čím dál víc šíří zprávy, že stávající reprezentační trenér Česka na setkání oznámí postoj, který situaci okolo jeho setrvání může vyřešit.



V úterý pozdě večer Česko remizovalo v přípravném zápase s Walesem 1:1. Je dost možné, že šlo o poslední zápas Jaroslava Šilhavého v prestižní roli. Po zápase byl na tiskové konferenci českými novináři konfrontován s aktuálním vývojem věcí.

Sdělil jste hráčům rozhodnutí o vaší budoucnosti?

Loučil jste se s hráči?

Co bude dál?

Šilhavý jen trpělivě zopakoval již dříve vyřčené. „Platí má odpověď před utkáním, že budeme chytřejší až po schůzce s vedením.“

Ta se uskuteční podle všeho v příštím týdnu. Nejdříve v pondělí. Přesný termín ještě není vyladěný. Předseda svazu Petr Fousek včera odletěl na kongres FIFA do Kataru, kde se v listopadu a v prosinci uskuteční mistrovství světa. V pátek bude v Dauhá přítomen i slavnostnímu losu šampionátu. Deník Sport se jej snažil během středečního dne zkontaktovat, aby šéf českého fotbalu nastínil další scénář vývoje. Bohužel bezvýsledně.

V zákulisí se tak intenzivně spekuluje, co v dalších dnech nastane. Podle několika zdrojů redakce vše může směřovat k celkem nečekanému, byť logickému rozuzlení. Šilhavý prý velmi vážně uvažuje o tom, že na schůzce oznámí Fouskovi

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud