9. listopadu 2011 • 12:03

Tévez nešel na trénink a odletěl do Argentiny

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočníkovi Carlosi Tévezovi hrozí v Manchesteru City další trest. Sedmadvacetiletý fotbalista, který musel nedávno zaplatit pokutu půl milionu liber, podle serveru BBC bez svolení klubu odletěl do rodné Argentiny.



Tévez před časem dostal od klubu pokutu ve výši čtyř týdenních platů poté, co v září při utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov odmítl jít na hřiště jako střídající hráč.

Za fotbalistu, který se hájil tvrzením, že se pouze nechtěl jít znovu rozcvičit, se postavila hráčská asociace a trest byl snížen na polovinu.

Útočník byl také na dva týdny suspendován a během nynější reprezentační přestávky se měl dnes ráno hlásit v tréninkovém centru City k individuální přípravě, místo toho však odletěl do Argentiny.

"Odcestoval za rodinou," uvedl Tévezův mluvčí Paul McCarthy. "Dokud se nevrátí, víc toho říct nemůžu. Ale zdůrazňuji, že Carlos si je dobře vědom, že se musí dostat zpět do formy," řekl.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud