3. ledna 2009 • 20:30

Chelsea trapně zaváhala

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Fotbalisté Chelsea nedokázali v třetím kole Anglického poháru porazit třetiligový Southend a po domácí remíze 1:1 je čeká opakovaný zápas na soupeřově hřišti.



Londýnský favorit, který nastoupil v brance s obvyklým náhradníkem Petra Čecha Carlem Cudicinim, inkasoval vyrovnávací gól v nastaveném čase. Jeho autor Peter Clarke tak nejspíš na den svých 27. narozenin nikdy nezapomene.

S mužstvy z nižších soutěží remizovaly také obhájce trofeje Portsmouth a West Bromwich, v jehož dresu se střelecky neprosadil český útočník Roman Bednář. Ještě hůře ale dopadly jiné dva týmy z Premier League, které v poháru skončily: Stoke prohrálo 0:2 na stadionu třetiligového Hartlepoolu, bohatý Manchester City dokonce doma podlehl vysoko 0:3 Nottinghamu Forest, který bojuje o udržení v druhé lize a poprvé ho dnes vedl nový trenér Billy Davies.

V duelech soupeřů z nejvyšší soutěže pak vypadly Wigan a Bolton, zatímco Hull a Newcastle si spolu po bezbrankové remíze zahrají ještě jednou.

Za Liverpool nastoupil i Steven Gerrard, který má za sebou pořádně rušný týden; jeho začátek strávil v policejní cele a za napadení diskžokeje v baru mu nyní hrozí až pět let vězení. Na hřišti druholigového Prestonu pomohl Gerrard favorizovaným hostům k vítězství 2:0 přihrávkami na oba góly, o něž se postarali španělští reprezentanti Albert Riera a Fernando Torres.

Čtyři pohárové zápasy musely být kvůli zmrzlému hřišti odloženy.


3. kolo fotbalového Anglického poháru:


Tottenham - Wigan 3:1, Hartlepool (III) - Stoke 2:0, Hull - Newcastle 0:0, Arsenal - Plymouth (II) 3:1, Chelsea - Southend (III) 1:1, Manchester City - Nottingham (II) 0:3, Portsmouth - Bristol (II) 0:0, Sheffield Wednesday (II) - Fulham 1:2, Sunderland - Bolton 2:1, West Bromwich - Peterborough (III) 1:1, West Ham United - Barnsley (II) 3:0, Macclesfield Town (IV) - Everton 0:1, Middlesbrough - Barrow (am.) 2:1, Preston (II) - Liverpool 0:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud