10. ledna 2009 • 16:13

Owen na cestě do Manchesteru City

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michael Owen uzavřel gentlemanskou dohodu s Manchesterem City a po sezoně by tak měl zamířit do týmu ovládaném šejkem Mansúrem, informuje britský Daily Express.



Owen údajně jednal se zástupci konkurentního klubu posledních pár týdnů a nakonec došli k dohodě. Talentovaný útočník v létě podepíše v Manchesteru smlouvu za předpokladu, že City nesestoupí z Premier League.

Newcastle nabídl anglickému reprezentantovi novou dlouhodobou smlouvu už před několika měsíci. Owen ji ale odmítl podepsat, protože chtěl důkladně prozkoumat své možnosti. Manchester City přistoupil i na hráčovy platové požadavky (cca 10 milionů korun měsíčně). V jejich dohodě je ale podmínka, že se Owen do podpisu smlouvy vážněji nezraní.

Od přestupu do Newcastlu před třemi a půl lety nastřílel Owen pouze 30 branek. Pozitivem pro klub je letos alespoň to, že se devětadvacetiletému útočníkovi v poslední době vyhýbají zranění.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud