19. června 2011 • 16:19

Šel slavit s fanoušky, dostal elektrošok!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Vítězství fotbalistů Petrohradu na hřišti Volgy Nižnij Novgorod 2:0 v ruské lize má skandální dohru. Jeden z policistů, kteří po zápase zasahovali proti fanouškům Zenitu, použil paralyzér proti srbské hvězdě mistrovského celku srbskému útočníkovi Danku Lazovičovi.



Nejlepší střelec letošního ročníku soutěže Lazovič, jenž dal ve 14 zápasech devět gólů, po utkání mířil pozdravit petrohradské příznivce. Svlékal si při tom dres, který jim chtěl hodit. U bariéry se k němu natáhl jeden z členů zásahové jednotky a namířil na hráče elektrický paralyzér.

"Zaútočil na mě zezadu. Nevím, proč to udělal. Možná si myslel, že jsem fanoušek," prohlásil Lazovič na klubovém webu. "Je to šílené, že se něco takového může stát na sportovišti. Ale v Rusku je možné cokoliv," dodal rozhořčeně hráč, jenž přispěl k vítězství Zenitu parádní přihrávkou patičkou.

Vedení Zenitu se rozhodlo obrátit kvůli incidentu na Ruský fotbalový svaz a ministerstvo vnitra. "Zranění potvrdilo i vyšetření, podle kterého utrpěl popáleninu prvního stupně způsobenou elektrickým šokem," uvedl klub v prohlášení.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud