31. října 2011 • 10:21

"Žoldáka" Ronaldinha v brazilské lize vypískali fanoušci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepřátelská atmosféra čekala na slavného fotbalistu Ronaldniha při návratu na stadion mateřského klubu Grémio Porto Alegre. Kromě toho, že bývalou hvězdu Barcelony a AC Milán vypískali fanoušci, ztratilo jeho Flamengo vedení 2:0 a prohrálo 2:4.



Při každém kontaktu Ronaldinha s míčem se ozýval pískot, v hledišti nechybělo několik transparentů s nápisem "Žoldák". Největší ohlas si nevysloužila žádná z branek domácích, ale žlutá karta pro jednatřicetiletého ofenzivního hráče za protesty u rozhodčích.

"Každý věděl, že podobná reakce přijde. Ale někomu, kdo je zvyklý na fanoušky Flamenga, to nemohlo připadat tak hlasité," řekl po zápase dvojnásobný nejlepší hráč světa.

Flamengo si vypracovalo dvoubrankové vedení během prvních 35 minut, dvěma góly oddělenými poločasovou přestávkou ale srovnal Lima. Ve prospěch Grémia rozhodli zápas v poslední desetiminutovce Douglas a Miralles.

Ronaldinho působil v Grémiu do roku 2001, kdy si ho vytáhlo do Evropy Paris St. Germain. Fanoušky rozlítil hlavně tím, že se při návratu do vlasti nerozhodl pro Grémio, ale zamířil do Flamenga.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud