16. října 2012 • 12:57

Nová krev pro Real. Casillasovi má krýt záda syn legendy Schmeichela

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věhlas svého otce už asi nepřekoná, přesto se mu svým životním angažmá nejspíš bude mít možnost alespoň na dálku přiblížit. Peter Schmeichel budil v 90. letech mezi třemi tyčemi Manchesteru United pořádný respekt. Teď má jeho syn Kasper možnost znovu spojit slavné brankářské jméno s klubem světového formátu.



V brance druholigového Leicesteru se mu daří, s klubem momentálně okupuje druhou příčku. I jeho otec se dočkal největší slávy právě na Britských ostrovech.

Vedení Realu Madrid teď ale chce, aby dánský gólman spojil svou budoucnost se španělským velkoklubem. Přejí si, aby měla neotřesitelná jednička Iker Casillas v zádech spolehlivou náhradu, kterou vidí právě v pětadvacetiletém nositeli slavného jména.

Madridský vůdce Jose Mourinho zadal svému trenérovi brankářů Silvinu Lourovi, aby si vyhlédl spolehlivou dvojku. Je však také možné, že by přesun opět mohl rozpohybovat zájem o Casillase. Po něm by se podle britského serveru Dailystar mohli poohlížet oba manchesterští giganti a Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud