22. května 2013 • 10:30

Neymar do Barcy už DNES? Čeká se na souhlas Santosu

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do nejočekávanějšího podpisu roku zbývají už jen hodiny. Pouze formalita dělí podle brazilského tisku superfotbalistu Neymara od přestupu do Barcelony. Španělský mistr už se s talentovaným útočníkem dohodl, čeká se jen na verdikt ředitelů Santosu – a ten má přijít už dnes. Čeká se jednoznačné 'ano', protože jinak na jednom z nejlepších hráčů současnosti klub nevydělá!



Jednadvacetiletý útočník Santosu podle informací brazilského listu O Globo minulý týden s katalánským klubem podepsal dohodu, ve které se zavazuje odmítnout konkurenční nabídky a 1. července se hlásit na Camp Nou. A pokud by se snad Neymar rozmyslel, Barcelona stejně vydělá na tučném penále.

Předběžný kontrakt byl výsledkem několikatýdenního vyjednávání hráčových agentů s barcelonskými protějšky, jeho naplnění zatím chybí razítko šéfů Santosu na smlouvě s vedením španělských šampionů. Ani na to však Neymar a jeho agenti zřejmě nebudou muset čekat dlouho.

Už dnes se totiž má konat mimořádná schůze představenstva Santosu. Její program je jasný, projednávat se bude nejnovější nabídka z Barcelony. Očekává se jediný verdikt – "ano" Neymarově odchodu. 

Kdyby totiž kluboví ředitelé největší transfer současnosti v poslední sekundě zmařili, pouze oddálí nevyhnutelné a uškodí jen sami sobě. Neymarovi totiž po mistrovství světa 2014 v Brazílii vyprší smlouva a Santos by za rok na nejžhavějším přestupovém zboží nevydělal ani korunu.

V neděli tak Neymar proti Flamengu odehraje svůj zřejmě poslední zápas v barvách Santosu, v následujících týdnech si naposledy užije brazilské trávníky v kádru domácí reprezentace na Konfederačním poháru... a pak už přijde dlouho očekávané stěhování do Barcelony!

Dvě legendy – a jedna budoucí? Francouzský fotbalový čaroděj Zinédine Zidane a brazilští útočníci Neymar a Ronaldo při benefičním zápase
Dvě legendy – a jedna budoucí? Francouzský fotbalový čaroděj Zinédine Zidane a brazilští útočníci Neymar a Ronaldo při benefičním zápase

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud