5. března 2013 • 09:54

Neymar neumí filmovat! Brazilec předstíral pád a byl vyloučen

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běžně řádí jak utržený ze řetězu, rok 2013 ale začal nejhorším možným způsobem. Brazilský talent Neymar předvedl odvrácenou stránku svého fotbalového umu. V nedělním zápase proti Corinthians (0:0) útočník Santosu přifilmoval pád, dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Šlo o Neymarův druhý trest během necelých tří týdnů.



Nový blonďatý přeliv klenotu brazilského fotbalu asi příliš nesvědčí. V půlce února se při zápase Santosu s Ponte Preta (1:3) připletl do hromadné strkanice a dostal červenou kartu.

V neděli se po jednozápasovém distancu vrátil zpět do sestavy Santosu, když zasáhl do duelu brazilské ligy proti Corinthians. Jenže utkání se jednadvacetiletému hračičkovi opět vůbec nevyvedlo.  

S netradičním číslem 360 na zádech se Neymar svým typickým způsobem vydal do vápna soupeře. Když obcházel obránce, ucítil kontakt a ihned padl k zemi. Jak ukazují spomalené záběry, k žádnému faulu rozhodně nedošlo.

VIDEO: Neymarův nafilmovaný pád, za který chtěl penaltu

Rozhodčí Brazilcovu hereckou etudu nezbaštil. Naopak - vytáhl žlutou kartu a protože Neymar už jedno napomenutí měl, šel po druhé žluté na začátku druhé půle pod sprchy.

Šlo o druhé Neymarovo vyloučení během necelých tří týdnů, mladá opora Santosu navíc nesmí hrát v příštím zápase proti Atlétiku Sorocaba.   

VIDEO: vyloučení Neymara v utkání s Ponte Preta

Útočník Santosu Neymar v utkání brazilské ligy proti Corinthians Útočník Santosu Neymar v utkání brazilské ligy proti CorinthiansFoto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud