6. prosince 2013 • 19:43

TOP šlágry ve skupinách. Vyberte si největší lahůdku MS

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo zvládne vidět všech 64 zápasů v základních skupinách fotbalového MS 2014? Pro fanoušky, kteří si budou z programu šampionátu v Brazílii jen vybírat největší lahůdky, nabízí server iSport.cz šest tipů na zajímavé souboje.



Brazílie – Chorvatsko

12. června (od 22:00)

Zahajovací zápas je vždy nevyzpytatelný. Domácí favorit bude pod obrovským tlakem, aby vstup do turnaje zvládnul. A to je příležitost pro Chorvaty začít šampionát prvním překvapivým výsledkem proti Neymarovi a spol.

Španělsko – Nizozemsko

13. června (od 21:00)

Před čtyřmi lety se čekalo na souboj dvou velmocí až na finále, tentokrát ho fanoušci uvidí hned druhý den turnaje. Podaří se Nizozemcům vrátit obhájcům titulu porážku z Jižní Afriky? I když ve finále tehdy padl jen jeden gól, šlo o pořádně ostrý zápas s řadou tvrdých zákroků.

Anglie – Itálie

15. června (od 3:00)

Na rozjezd pro Angličany hned pořádný oříšek. Proti Itálii musí hned ukázat, jak vysoké má jejich tým ambice. Nebude to jednoduché, protože budou mít i dalšího soupeře. Hraje se na stadionu v městě Manaus, na které si anglický kouč Hodgson stěžoval kvůli tropickému počasí.

Argentina – Bosna a Hercegovina

16. června (od 0:00)

První zápas turnaje na proslulém stadionu Maracaná v Rio de Janeiru, kde se bude hrát finále. Na jedné straně Argentina s Lionelem Messim toužícím přidat do hvězdné kariéry také výrazný reprezentační úspěch. A na opačné straně nováček z Bosny vedený kanonýrem Edinem Džekem, který válel v české lize za Teplice. Také hodně zajímavé obsazení.

Prezident FIFA Sepp Blatter zahajuje slavnostní losování fotbalového MS v Brazílii
Prezident FIFA Sepp Blatter zahajuje slavnostní losování fotbalového MS v Brazílii

Německo – Portugalsko

16. června (od 18:00)

Také skupina G bude mít špičkový rozjezd. Němci by po dvou bronzech v řadě rádi brali z MS ještě cennější kov, ale jejich kvality hned prověří Portugalsko s nabuzeným Cristianem Ronaldem. Způsob, jakým hvězdný útočník Realu Madrid v baráži rozhodl o postupu přes Švédsko čtyřmi góly, určitě nebere tým Joachima Löwa na lehkou váhu.

USA - Německo

26. června (od 18:00)

Americkou reprezentaci má v péči trenér Jürgen Klinsmann, který na šampionátu v roce 2006 nastartoval návrat Německa do světové špičky. Teď bude chtít proti svým krajanům ukázat, že s nimi může zopakovat výsledek z letošního června. To USA porazili Německo 4:3.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud