11. července 2007 • 00:00

Slavia prohrála v přípravě s Kladnem

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie dnes podlehli v přípravném zápase na Strahově Kladnu 0:1. O výsledku rozhodl gólem z penalty ve 26. minutě Szabo.



Fotbalisté Slavie dnes podlehli v přípravném zápase na Strahově Kladnu 0:1. O výsledku rozhodl gólem z penalty ve 26. minutě Szabo. Potrestal tak faul obránce Gabriela, jehož Slavia testuje, na Kalinu. V červenobílém dresu opět nastoupil Vladimír Šmicer, jehož přestup do pražského klubu ale stále není dořešen. Slávisté mohli prohrávat již ve 12. minutě, ale Zachariáš z malého vápna nedokázal překonat Diviše. Ve 25. minutě stejný hráč ve stoprocentní příležitosti střílel vedle. Slavia mohla vyrovnat za dvě minuty, po špatném výkopu brankáře Kostolanského vybídl Šmicer ke skórování Vlčka, ale ten vystřelil jen do padajícího kladenského brankáře. Blízko zvýšení náskoku byl Killar, jehož hlavička skončila na tyči. Na druhé straně Kostolanský vytáhl nad břevno střelu Volešáka. Po přestávce poslal kladenský kouč Šilhavý na hřiště až na brankáře jiné hráče a jeho tým mohl rychle inkasovat, Šventův pokus však chytil Kostolanský. Čtvrt hodiny před koncem Dočkal nastřelil břevno a o minutu později Gaúchovu hlavičku kladenský brankář vykopl v pádu nohou. Domácí kladenské hráče sevřeli a po ojedinělém protiútoku mohl inkasovat znovu, Šilhán však po akci Pokorného netrefil z deseti metrů prázdnou branku. "O inkasovanou branku jsme si koledovali již před penaltou, nechávali jsme soupeře trestuhodně volné. Šance na vyrovnání jsme měli již v prvním poločase a hlavně po změně stran, ale chybělo nám štěstí," řekl trenér Slavie Karel Jarolím.


Výsledek: Slavia Praha - SK Kladno 0:1 (0:1) Branka: 26. Szabo z pen. Rozhodčí: Hrubeš - Šedivka, Ochotnický.
Sestavy: Slavia: Diviš - Krajčík (39. Volešák), Gabriel, Hubáček, Vrzal (46. Studík) - Šmicer (46. Dočkal), Kalivoda (59. Costa), Vácha, Švento - Vlček (46. Gaúcho), Zelinka. SK Kladno: I. poločas: Kostolanský - Williams, Killar, Farbák, Čáp - Cigánek, Šelicha, Szabo, Kalina - Zachariáš, Kabele. II. poločas: Kostolanský - Bayer, Gross, Beneš, Hoffmann - Zoubele, Hlava, Pokorný, Jeslínek - Šilhán, Kousal.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud