1. srpna 2007 • 00:00

Bohemians prodali 5000 permanentek

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě třetiny míst na stadionu v Dolíčku už mají pro nadcházející sezonu své stálé majitele. Fotbalový klub Bohemians 1905 totiž prodal skoro pět tisíc permanentních vstupenek na další ročník.



Dvě třetiny míst na stadionu v Dolíčku už mají pro nadcházející sezonu své stálé majitele. Fotbalový klub Bohemians 1905 totiž prodal skoro pět tisíc permanentních vstupenek na další ročník a na úvodní zápas první ligy proti Baníku Ostrava zbývá volných pouze deset procent z kapacity vršovického stadionu. Funkcionáři "klokanů" očekávají, že v Dolíčku bude v neděli vyprodáno. Předprodej permanentek byl zahájen v polovině července a od té doby fanoušci Bohemians 1905 prostřednictvím internetu nebo přímo v Dolíčku vykoupili již tři čtvrtiny sezonních lístků. Kapacita stadionu ve Vršovicích byla po rekonstrukci snížena na 7500 míst k sezení, proti Ostravě kvůli bezpečnosti klesne ještě o dalších sedm set míst. "Uvolnili jsme fanouškům Baníku 550 vstupenek do sektoru hostů. Sektor, který je spojen s hlavní tribunou, raději necháváme volný, aby tam v případě problémů mohla vniknout policie nebo pořadatelé," řekl na dnešní tiskové konferenci předseda představenstva klubu Emil Kristek. Bohemians 1905 plánují na zápas s Baníkem rozsáhlá bezpečnostní opatření. "V sektoru hostů se nebude prodávat alkohol, pouze nealko pivo. Jsme v každodenním kontaktu s policií. V akci bude 120 policistů a 100 pořadatelů, spolupracovat budeme i s městskou policií Prahy 10, která asi bude hlídat pořádek hlavně před stadionem," naznačil Kristek, jak chce zamezit poničení nově zrekonstruovaného stadionu. Po zápase s Baníkem, při němž bude kapacita Dolíčku snížena na 6846 míst, budou v sektoru u hlavní tribuny nainstalovány další sedačky. "Kapacita se bude měnit v závislosti na soupeři. U méně rizikových fanoušků bude větší," přiblížil Kristek. Dodal, že ceny vstupenek na atraktivní pražská derby se Spartou, Slavií a Žižkovem stoupnou na 200 korun na hlavní tribunu a 150 korun na ostatní místa.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud