23. srpna 2007 • 00:00

Lehmann bude Arsenalu v odvetě chybět

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Arsenalu nastoupí ve středeční odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti pražské Spartě bez brankářské jedničky Jense Lehmanna.



Fotbalisté Arsenalu nastoupí ve středeční odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti pražské Spartě bez brankářské jedničky Jense Lehmanna. Německý gólman si při středečním přípravném zápase s Anglií obnovil zranění achilovky a je minimálně na dva týdny mimo hru. "Přijde o dva týdny, možná víc, ještě nevím. Zítra navštíví specialistu v Německu. Už měl podobné zranění, ale teď se to výrazně zhoršilo," řekl na tiskové konferenci kouč Arsenalu Arsene Wenger. Lehmann tak nebude chytat v sobotu v ligovém zápase s překvapivým lídrem soutěže Manchesterem City ani ve středu proti Spartě. Arsenal půjde do domácí odvety s dvougólovým náskokem po vítězství 2:0 na Letné. Do branky by se měl postavit Lehmannův náhradník, Španěl Manuel Almunia.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud